Eczacılar Odası Şahinbey Belediyesi'nin çalışmalarını inceledi

Şahinbey Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hizmetlerin yerinde görülmesi ve bilgilendirme yapılması adına düzenlenen geziye Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci ve oda üyeleri katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eczacılar Odası üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şıh Camii meydan çalışması, Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, kentsel dönüşüm çalışmaları, Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Deniz Semt Pazarı, Hanımlar Yüzme Havuzu, spor ve Kültür Merkezi, Güneykent Kompleksi ve piknik alanını gezdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin gurur verici olduğunu ifade eden Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci, "Düzenlenen bu gezi ile Gaziantep'in ne kadar büyük olduğunu ve Başkanımız tarafından ne kadar güzel hizmetlere imza atıldığını gördük." dedi.

Geziye katılımlarından dolayı teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Başkanımızın da ifade ettiği gibi Gaziantep'imiz çok hızlı büyüyor. Sadece Şahinbey'in 2011 nüfus artısı 27 bin kişi, bu yıl 40 bin kişi tahmin ediyoruz. Her yıl neredeyse küçük bir ilçe nüfusumuza katılıyor. Bu kadar insana yol, konut, okul, sosyal donatı alanları gerekiyor. Yoksa geçmişte olduğu gibi çarpık yapılaşma olurdu. Şuan da maalesef Şahinbey'in yüzde 80'i çarpık yapılaşmış vaziyette, o yüzden de şimdi kentsel dönüşüm çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber