Tahterevalliye binen Başkan Toçoğlu, çocuklar gibi eğlendi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden Korucuk Park'ta inceleme gezisi sırasında bir çocukla tahterevalliye bindi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakında açılacak parkta çalışmaları yerinde inceleyen Toçoğlu, bu sırada parkta bulunan bir çocukla tahterevalliye binerek çocuklar gibi eğlendi. Başkan Toçoğlu, daha sonra parktaki inceleme gezisini sürdürdü.

Korucuk Park ile Yenikentli vatandaşların nefes alabilecekleri çok güzel bir parka kavuşacağını belirten Başkan Toçoğlu, ?Büyükşehir Belediyesi olarak Yenikent bölgesini önemsiyor, birbirinden önemli ve vatandaşlarımızın sosyal hayatına değer katacak yatırımlarımızı Yenikentli hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Korucuk'ta 40 dönüm alanda kurduğumuz Korucuk Park sahip olduğu muhteşem manzarası ile vatandaşlarımıza nefes aldıracak.? dedi.

Korucuk Park'ın çalışmalarının hızla sürdüğünü ve kısa sürede açılacağını belirten Başkan Toçoğlu, "Toplam 40 dönüm alanda kurulan Korucuk Park, Yenikent Parkımızın bir benzeri olacak. Muhteşem bir manzaraya sahip olan parkımızda çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, fitness aletleri ve piknik alanları yer alacak. Çok yakında çalışmalarımız sonlandırarak parkımızın açılışını yapacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber