Vali Ali Kolat: Esnaf toplumun belkemiğidir

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, esnafın milletin temel direği olduğunu, gelenekleriyle, görenekleri ve adetleriyle halkın oluşmasında önemli rol oynadığını ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Ali Kolat, Kırıkkale'de güzel çalışmaların yapıldığını, ilin önemli bir cazibe merkezi haline dönüşmekte olduğunu söyledi.

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı (KESOB) ziyaret eden Vali Kolat, Başkan Süleyman Köstekli'den odanın çalışmaları ve esnafın sorunlarını konusunda bilgi aldı.

Vali Kolat, Ankara'ya olan bağımlılığın giderek azaldığını, hızlı tren projesinin gelişmesiyle daha iyi hizmetlere ulaşılacağını kaydetti. Kolat, Kırıkkale'nin tercih edilen bir il konumunda olduğunu belirterek; ?Esnaf huzur içindeyse, halkımız da huzur içindedir.? dedi. İlin şehir kimliğine uygun faaliyet ve etkinliklerin gösterilmesinin yararlı olacağını söyleyen Ali Kolat, hijyene önem verilmesini, araçlarda çalınan müziğe dahi dikkat edilmesini, kaliteli ürün satılmasını, satılan ürünün doğru tartılmasını istedi.

Başkan Köstekli ise 16 adet odanın bulunduğunu ve bu odalara kayıtlı 7 bin esnaf ile 13 bine yakın vergi mükellefi olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber