Özdemir: Okullarda karate eğitimi verilmesi için çalışıyoruz

Bursa, Türkiye Karate Federasyonu'nda yeni dönemde de iki isimle temsil edilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 20:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Federasyon'un dün Ankara'da yapılan ve genel başkanlığa ikinci kez Esat Delihasan'ın getirildiği genel kurulunda yeni yönetim kuruluna Bursa'dan Timur Özdemir ve Ekrem Alfatlı yeraldı. Özdemir, "Okullarda karate eğitimi verilmesi için çalışıyoruz." dedi.

Genel Kurul'a katılan delegelerin oylarının tamamını alarak yeniden başkanlığa seçilen Delihasan'la birlikte Karate Federasyonu'nun Asbaşkanlığını yürüten Timur Özdemir ve Denetleme Kurulu Başkanlığını yürüten Ekrem Alfatlı yeniden seçildi. Özdemir, yapılan seçim ve yeni hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi:

"Karate sporunun olimpiyatlara alınması halinde dünya şampiyonu olan sporcularımız, kesinlikle ülkemize olimpiyat şampiyonluklarını da tattıracaklardır. Okullarda da karate eğitiminin verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle liselerde karatenin seçmeli ders olmasını hedefliyoruz."

Karate branşının halen 70 ilde yapıldığını belirten Özdemir, karateyi 81 ile yaymayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Karate Federasyonu'nun denetlenmesini de emin ellere bıraktıklarını ifade eden Özdemir, "Hem uzun yıllar karate sporu yapmış hem de Bursamız'da Bursa kamuoyuna hizmet vermiş önceki 4 yıllık dönemde denetleme kurulu başkanlığını yapmış yeminli mali müşavir Ekrem Alfatlı'yı da kurula yeniden seçtik. Federasyonumuzun denetlenebilir, açık, şeffaf ve hizmet üretme ve dünya genelinde başarıyı yakalama isteğimizinde olduğunu göstermiş olduk." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber