Yıldız: Polis, gazetecilerin de can ve mal güvenliğinden sorumludur

Edirne Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, polisin bir olaya müdahale sırasında, orada kamu görevi yapan basın mensuplarının da can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunu söyledi..

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Yıldız, Keşan'da görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları ile sabah kahvaltında bir araya geldi. Basının, milletin ortak sesi ve milletin taleplerinin yönetenlere iletme vasıtasını olduğunu vurgulayan Yıldız, "Basın özgürlüğüne inanıyoruz. Polis bir olaya müdahale ederken, orada kamu görevi yapan basın mensuplarının da can ve mal güvenliğinden sorumludur. Basınımıza yapılacak bir saldırıya göz yumulamaz, gereği yapılır. Gazetecilerin doğruluk, dürüstlük ve tarafsız yayıncılıktan taviz vermeyeceklerine inanıyoruz." dedi.

Polisin halkın huzur ve güvenliği ile toplumun asayiş ve esenliğini temin etme gayreti içinde olduğunu dile getiren Yıldız, "Emniyet olarak vatandaşlarımızın her türlü ihbarını değerlendirmekteyiz. Vatandaşlarımız, işadamlarımız, anne - babalar öğrencilerimiz ve esnaflarımız gayet rahat olsunlar. Yasal sınırlar içerisinde hiçbir hırsızın yaptığı yanına kar kalmayacaktır.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber