Ceylanpınar'da ilkokul 1. sınıf öğrencisi 2 gündür kayıp

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Taşyalak köyünde öğrenim gören ilkokul 1. sınıf öğrencisinden iki gündür haber alınamıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Taşyalak köyündeki evlerinden ayrılıp pamuk toplamak için tarlaya gideceğini söyleyen ilkokul 1. sınıf öğrencisi Yağmur Özaydın'dan yaklaşık iki gündür haber alınamazken, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler ve Şanlıurfa il merkezinden gelen özel arama kurtarma ekipleri, köylülerle birlikte küçük çocuğun bulunabilmesi için geniş arama çalışmaları başlattı. Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet de arama çalışmaları yapılan bölgeye sık sık gelerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıyor.

Kızının hayatından endişe eden anne Müzeyyen Özaydın, "Kızım iki gündür kayıp ve evimizde matem havası var. Sağ olsunlar ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyorlar ama maalesef kızım bir türlü bulunamadı. Yetkililerden ricam kızımın sağ salim bulunabilmesi için daha fazla gayret sarf edilmesini istiyorum" dedi.

Öte yandan, mısır tarlalarının bölgede çok yaygın olması nedeniyle kurtarma faaliyetlerinde zorluklar yaşanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber