Sokak ortasında eski eşine kurşun yağdırdı

Kağıthane'de bir kadın, sokak ortasında eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Gürsel Mahallesi Bilim Sokak'ta 34 UE 8511 plakalı aracıyla stilistlik yaptığı tekstil fabrikasına gelen Mualla O. (51), karşısında elinde silah bulunan eski eşi Mehmet G.'yi (55) görünce kaçmaya başladı. Uzun süren kovalamaca sonrası eski eşi tarafından yakalanan kadın, sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Eşini göğsünden ve çeşitli yerlerinden silahla yaralayan Mehmet G., daha sonra kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Mualla O.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Kağıthane ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşananlar çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde çaresiz kadın eşini atlatmak için sokak aralarına giriyor ancak kadının hızla koşmasına rağmen eşi yaklaşık bir metre mesafe ile onu kovalamaya devam ediyor.

Mualla O.'nun çağrı üzerine koruma sistemi ile korunduğu öğrenilirken, iş arkadaşları eşi tarafından vurulduğunu ve sağlık durumunu bilmediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber