Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Rotterdam Polis Teşkilatı'nı ağırladı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Hollanda'nın Rotterdam Polis Teşkilatı'nı ağırladı. Sosyal ve kültürel yönden birbirini tanıma, polislik uygulamaları ve sorunlara çözüm yolları bulma konularında yapılan işbirliği çerçevesinde Kayseri'ye gelen Hollandalı polislere şehirde yapılan çalışmalar anlatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de 5 gün kalan Hollandalı misafirler Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Rotterdam-Rijnmond Bölgesi Emniyet Müdürü Frank Paaw, Trafik ve Kent Güvenlik Sistemleri uzmanlarının bulunduğu toplam 11 kişilik üç ayrı heyet şehirde çeşitli temaslarda da bulundu.

Çalışma ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Sayın Ahmed Aboutaleb ile Emniyet Müdürü Frank Paaw, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı ziyaret etti.

Heyetin polislik uygulamaları esnasında emniyet görevlilerinden oluşan çalışma grupları vasıtasıyla, belirtilen tarihlerde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü yetkilileri ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundukları ve birlikte çalışma yaptıkları öğrenildi.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde, şube müdürlüklerinin çalışma usul ve sistemleri, teknik alt yapıları ve ekip uygulamaları yerlerinde tatbiki olarak misafir polislere gösterildi. Heyet Kadir Has Kent Müzesi, Kayseri Evi, Erciyes Master Planı ve Kapadokya bölgesini de gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber