Kayseri Park, kampanya ile bir kişiyi ev sahibi yaptı

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin altıncı yılına özel olarak düzenlediği 'Kazanmayan Kalmasın' adlı kampanyasının talihlileri belli oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünlü sanatçılar Arzu Yanardağ ve Murat Parasayar'ın sunuculuğunda gerçekleşen çekilişte Mustafa Çetin, Garanti Konut'tan lüks bir dairenin sahibi olurken 6 kişi Avea'dan Blackberry 9380 cep telefonu, 6 kişi de TTNET'den Blackberry Playbook Tablet kazandı.

Ünlü sanatçılar Arzu Yanardağ ve Murat Parasayar'ın sunuculuğunda yapılan programda ilk olarak bir yarışma düzenlendi. Renk Kart'la bayram alışverişi yapan ziyaretçilerin katılabildiği yarışmada, eğlenceli sorulara doğru cevabı veren 10 yarışmacıya, Kayseri Park'ta bulunan; Gold Computer, Apple Mia Store, Sevil, Bernardo, Karaca, So Chic, Armine, Özdilek ve Tefal markalarından hediyeler verildi. Çekilişin hemen ardından, alışveriş merkezinin tavanından içlerinde Avea'dan 50 adet hediye bulunan balonlar atıldı.

Kayseri Park'ın altıncı yılına özel olarak düzenledikleri ?Kazanmaya Kalmasın? kampanyası ile 127 bin 469 çekiliş hakkı verildiğini söyleyen Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan, ?Artık geleneksel hale gelen kampanyamıza ilgi her geçen yıl artıyor. Yeni dönemde, yine iddialı kampanyalarla Kayseri'de perakendenin gündemini belirleyeceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber