Kanalizasyon borusunu döşemeye çalışan işçi göçük altında kaldı

Yapımı devam eden inşaatın kanalizasyon borusunu döşemek için açılan çukura giren işçi, üzerinde toprak yıkılması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Sincan ilçesi Mevlana Mahallesi 430. Sokak'ta bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 1 işçi hayatını kaybetti. Mustafa Kara (23) isimli işçi, inşaatı devam eden apartmanın kanalizasyon borularını döşemek için, sokağa dik olarak açılan çukura indi. Yağan yağmurun da etkisiyle yumuşayan toprak, bir süre Mustafa Kara'nın üzerine yıkıldı.

Genç işçinin arkadaşları hemen olay yerine koşarak yardım etmeye çalıştı. Diğer işçiler, bir yandan itfaiye ve 112 Hızır Acil'e haber verirken, bir yandan da arkadaşlarını toprağın altından çıkarmak için çaba harcamaya başladı.

Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çevre güvenliğini sağladıktan sonra, göçük altında kalan işçiyi çıkarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 saat çalışan itfaiye ekipleri, Mustafa Kara'nın cansız bedenini toprak altından çıkardı.

Ölen işçinin toprak altından çıkarılışını izleyen arkadaşlarından biri, ağlayarak cenazenin başına geldi. Ceset torbasını açan ve arkadaşına sarılarak gözyaşlarını döken işçiyi diğer arkadaşları uzaklaştırdı.

Mustafa Kara'nın cenazesi ambulansa konulduktan sonra, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber