Bahçelievler'de kaza:1 ölü, 1 yaralı

Bahçelievler'de bir araç, bisikletli şahsa ve yolda yürüyen vatandaşa çarptıktan sonra kaçtı. Kazada, bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, plakası henüz belirlenemeyen bir araç, bisikletiyle caddede seyreden Mehmet Arslanoğlu'na (24), ardından yolda yürüyen bir vatandaşa arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletten fırlayan genç olay yerinde hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen vatandaş ise ağır yaralandı. Ağır yaralı vatandaş ambulansla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından olay yerine giden ve kaza zedelere yardıma eden Mahmut Akpınar isimli vatandaş, ?Sesi duyunca hemen dışarı yardıma koştuk. Kaza geçiren gençlerin nabzına baktım. Birinin nabzı durmuştu. Birinin ise nabzı atıyordu. Hemen sağlık ekiplerine haber verdik. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahale etti. Yaralıyı kaldırıp hastaneye götürdüler. Maalesef diğeri ölmüştü.? dedi. Yoldan geçen insanların duyarsızlığına tepki gösteren Akpınar, ?Maalesef insanımız kendini, vicdanını kaybetmiş. Hiç biri yardım etmedi hiçbir şey yokmuş gibi yollarına devam ettiler? diye konuştu.

Arslanoğlu'nun cesedi adlı tıp kurumuna kaldırılırken; polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber