29 Ekim'de Başkent şölen yeri olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkent'in tarihi simgelerinden Gençlik Parkı'nda büyük bir şölen düzenleyecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'daki meclis kürsüsünden 89. yıl önce yakılan bağımsızlık ateşinin yıldönümü coşkusunu Büyükşehir Belediyesi daha da büyütecek. Kent genelindeki kutlamalara büyük destek verecek olan Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'nde (Eski Hipodrom) gerçekleşecek resmi törenlere de katkı sunacak.

AKM'deki törenleri izlemeye gelecek Başkentlilere su, şapka ve bayrak dağıtacak olan Büyükşehir Belediyesi, iki dağıtım aracı ile sabah saat 08.00'den itibaren de tören alanında öğrencilere çorba ikram edecek.

Cumhuriyetin 89. yıldönümü, yakın bir geçmişte Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Gençlik Parkı'nda büyük bir coşkuyla kutlanacak. Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü halk oyunları topluluğu FOMGET'in gösterisi ile saat 18.00'da başlayacak şölen, ünlü sanatçı Alişan'ın muhteşem konseri ile devam edecek. Cumhuriyet şöleni Gençlik Parkı havuzunda gerçekleştirilecek ışık, su ve lazer gösterisinin ardından, havai fişek gösterisi ile unutulmaz bir final yapacak. Şölende Başkentlilere yüzlerce Türk Bayrağı dağıtılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber