Balıkesir'de dünürlerin tartışması kana bulandı: 1 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'de aralarında husumet bulunan dünürlerin kavgasında bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, ailevi nedenlerden dolayı kavgalı olan Aşur Ali Yıldız (57), dünürü Adnan Şelale (58) ve eşi Şükran Şelale'yi (55) iş yerinde silah ve bıçakla yaraladı. Adnan Şelale, olay yerinde ölürken, Şükran Şelale ise ağır yaralandı. Olaydan sonra kaçan zanlı bir süre sonra polise teslim oldu.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Teknik Lise Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında meydana geldi. İddiaya göre Bahçelievler Mahallesi'nde düğün salonu işleten Adnan Şelale, eşi Şükran Şelale ile birlikte iş yerlerinde otururken dünürü olduğu öğrenilen Aşur Ali Yıldız arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen dünürlerden Aşur Ali Yıldız, ruhsatsız tabancası ile Adnan Şelale'nin göğsüne 3, başına ise bir kurşun sıkarak öldürdü.

Saldırıya müdahale etmek isteyen Şükran Şelale'yi ise karnından bıçaklayan Yıldız, olay yerinden koşarak semt pazarına kaçtı. Daha sonra yakınlardaki karakola giderek teslim olan Yıldız, gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Karnından bıçaklanan Şükran Şelale ise Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şelale'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Saldırıya uğrayan Şelale ailesinin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Öldürülen Adnan Şelale'nin kardeşi Kerim Şelale, iki aile arasında bir süredir husumet bulunduğunu söyledi. Ağabeyinin kendi halinde bir insan olduğunu ifade eden Kerim Şelale, "Dünürleri ile çocukları yüzünden aralarında bir süredir gerginlik vardı. Çocuklar birbirinden ayrılmak istiyorlardı. Aileler ise bu nedenle anlaşamıyordu." dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri detaylı inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber