İhlas Koleji judoda kupayı kaldırdı

İhlas Koleji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İhlas Koleji Judo Spor Kulübü, 20-21 Ekim tarihlerinde Konya'da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İller Arası Judo Şampiyonası'nda bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Minik, yıldız, genç ve ümitler kategorilerinde 14 sporcu ile şampiyonada yer alan İhlas Koleji Judo Spor Kulübü, 7 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük ile 36 puan toplayarak kürsüye çıktı.

Konya'da düzenlenen turnuvanın ardından konuşan İhlas Koleji Judo Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ballıoğlu, şampiyonanın kendileri açısından son derece güzel geçtiğini belirtti. Şampiyonaya katılan diğer takımlara oranla daha dar kadrolu bir takımla mücadele ettiklerini belirten başarılı antrenör, 14 sporcusundan 12'sinin derece aldığını vurguladı. Bu şampiyonanın ileride düzenlenecek şampiyonalar için iyi bir tecrübe olduğuna değinen Ballıoğlu, bundan sonraki hazırlıklarının daha yoğun gerçekleşeceğini ifade etti.

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü'nü kutlayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç da, verdikleri desteğin başarıya dönüşmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. İhlas Koleji Judo Spor Kulübü'nde milli judocuların yer aldığına dikkat çeken Koç, kulübün her yıl önemli başarılara imza atarak büyüdüğünü sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber