Camide kesik baş cinayeti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir kişi, gönüllü olarak temizlik yaptığı camide öldürülmüş halde bulundu.

Merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Nur Camii'nde gönüllü olarak temizlik işi yapan Abdulhalim Özkan (48), bayram namazından sonra caminin merdivenlerinde öldürülmüş halde bulundu.

Camiye bayramlaşmak için gelen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Özkan'ın, başı gövdesinden ayrılmış cesedini, caminin dış kapı girişindeki merdivenlerde buldu. Daha sonra olay yerinde inceleme yapan ekipler, caminin imamı Hasan Ayten'e ulaştı. Hasan Ayten, polise verdiği ilk ifadesinde, "Bayram namazını cemaatle birlikte kıldık. Cemaatin camiden ayrılmasından sonra ben de camiden saat 09.00 sıralarında ayrıldım. O da çıkacaktı." dedi.

Olayı duyan mahalle sakinleri, cami etrafında toplanarak olup biten hakkında bilgi almaya çalıştı. Meraklı vatandaşlar ile güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Bahçelerde çalıştığı öğrenilen 5 çocuk babası Abdulhalim Özkan'ın yakınları, cami önüne gelerek sinir krizi geçidi. Fenalaşanlara ambulansta müdahale edildi.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının çalışmasını tamamlamasının ardından Özkan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber