Halk-protokol bayramlaşması, halktan ilgi görmedi

Çanakkale'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen halk-protokol bayramlaşması, bu yıl halktan ilgi görmedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hiçbir vatandaşın katılmadığı törende kendi aralarında bayramlaşan protokol üyeleri, daha sonra çocuk yuvasındaki çocuklarla bayramlaştı.

Geleneksel hale getirilen 'Halk ve Kamu Görevlileri Bayramlaşması' Türkan Saylan Sosyal Tesisi'nde başladı. Bayramlaşmaya Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Ak Parti Milletvekili Mehmet Daniş, CHP Milletvekili Serdar Soydan, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Halk bayramlaşması olmasına rağmen törene halkın ilgi göstermemesi dikkat çekti. Yetkililer, vatandaşların bayramlaşmaya kurban kesme telaşı nedeniyle ilgi göstermediğini savundu.

Protokol daha sonra Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne ait Deniz Evi Sosyal Tesisleri'ne geçti. Buradaki bayramlaşmaya Hüseyin Özcan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar ile Bahattin Hurriye Demircioğlu Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri de katıldı. Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, kendilerini ile bayramlaşan çocuklara çeşitli hediyeler ve Bayram harçlığı verdi. Protokolün Bayram ziyareti, huzurevi ve cezaevi ile devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber