AK Parti'li gençlerden huzurevindeki yaşlılara bayram ziyareti

AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci ve Yönetim Kurulu üyeleri Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Huzurevi sakinleriyle tek tek görüşen AK Parti'li gençler, yaşlılara çiçek ve çorap hediye etti.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, huzurevinde yaşlılarla sohbet eden AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, yaşlıların gönlünü aldı. Yaşlılar da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci, huzurevini bayram nedeniyle ziyaret ettiklerini belirtti. Madenci, sosyal devlet olma yolunda her gün daha ileri giden Türkiye'de, AK Parti iktidarları sayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yurtları ve huzurevlerinde her geçen gün daha iyi fiziki gerçekleşme sağlandığını söyledi.

Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret ettikleri yaşlıların bir istekleri olup olmadığını sorarak, dualarını da almak istediklerini söyleyen Madenci, ?Bayramlar, birlik ve beraberlik demek, güzellikleri paylaşmak demek. Bizlerde büyüklerimizle bir arada olalım istedik. Amacımız, sizlerin mutluluğu, yüzlerinizin gülmesidir. Gençler olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Güzellikleri sizlerle paylaşacağız? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber