Viranşehir'de 3 bin 500 aileye yardım dağıtıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 3 bin 500 aileye et ve giyim malzemesi dağıtıldı. Dağıtımda çocuklara oyuncak ve şeker ikramı da yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Viranşehir Genç İş Adamları Derneği (VİRGİAD) ve Ankara'dan gelen iş adamları tarafından bayramın 1. ve 2. günü yaklaşık 12 ton et dağıtımı gerçekleştirildi. VİRGİAD Başkanı Eyyup Yıldırım, kardeşlik projesi çerçevesinde Ankara'dan gelen iş adamları ile birlikte dernek olarak 3 bin 500 aileye çeşitli yardımların yanı sıra 3.5 kilogramdan oluşan et yardımı yaptıklarını, Ankara'da ailesi ile bayramlaşma yerine Viranşehir'e gelip yağmurlu bir havada ihtiyaç sahibi onca aileyi ziyaret edip, anne, baba ve çocukları sevindiren gönüllülere teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Yıldırım, Türkiye'de yaşayan insanların kardeş olduğunu, bunu kimsenin bozmaya hakkının olmadığını söyledi.

Yıldırım, ?Bayram'ın Allah'a yaklaşmak olduğunu âlimlerimiz söylüyor. Ankara'da çoluk çocuğunu bırakıp yağmurlu bir havada ilçemize gelip kendi kurbanını burada kesen ve etini yoksul insanlara dağıtan bu arkadaşlar her türlü övgüyü hak etmişlerdir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber