Özürlüye eziyet eden belediye

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Belediyesi ÖMSS ile Avukatlık kadrosuna atanan görme engelli adayı işe almayı geciktiriyor. Belediye yönetimi "atama bizi ilgilendirmez", "alıp almamak bizim keyfiyetimizde" şeklinde cevap veriyor.

Belediye ile yaptıkları görüşmeleri şu şekilde özetleyen özürlünün kardeşi, bir yetkilinin soruna müdahil olmasını istiyor.

"Halen bir üniversitede santral memuru olarak görev yapan mağdur, yaklaşık 1,5 ay önce trafik kazası geçirdi ve Aydın belediyesine işe başlaması için gerekli olan belgelerini ailesi aracılığıyla teslim etti ve belediye tarafından belgelerin tam ve eksiksiz olduğu kabul edildi ve buna dair bir belge verildi.Aradan geçen uzun süreye rağmen muvafakat için şuan ki kuruma dilekçe göndermediler.Arayıp sorduğumuzda yetkili kişiler sürekli "nikaha gitti","açılışa gitti","toplantıda" gibi nedenlerle konuşmaktan kaçındılar.Tekrar Aydın'a gitmek zorunda kaldık. Belediye başkanı ÖZLEM ÇERÇİOĞLU telefon yoluyla ulaştıktan sonra "bu işlerle ben ilgilenmem" diyerek başkan yardımcsına yönlendirdi.Başkan yardımcısı ise yapacak bişeyim yok başkanla halletmeniz gerekiyor diyerek kovmaktan beter etti.En son dedikleri şey "oğlunuz önceden santral memuruymuş bizim işimizi görmeyeceğini düşünüyoruz ondan almıyoruz" dediler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber