Somalili öğrencinin bayram tebriği Kaymakam Bulgurlu'yu duygulandırdı

Somalili öğrencinin, Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve geçmiş Kurban Bayramı'nın tebrik etmesi mülki amiri duygulandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamlığı önünde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılan ve Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan Somalili Muhammed Abdullah, tören bitiminde Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'ya, 'Kaymakamım Cumhuriyet Bayramınız ve geçmiş mübarek Kurban Bayramı'nız kutlun olsun' sözü, Bulgurlu'yu duygulandırdı.

Kaymakam Bulgurlu da Somalili öğrenciye teşekkür ederek, sizin de Cumhuriyet Bayramı ve geçmiş Kurban Bayramı'nız kutlu olsun, diyerek sohbet etti. Bulgurlu, "Burada okuduktan sonra ülkenize döndüğünüzde ülkemizin tanıtımını çok iyi yapacaksınız. Ülkemizi, başta ülkeniz Somali olmak üzere, Afrika'da en güzel şekilde tanıtacağınıza inanıyorum. Manavgat da ülkemizin en güzel turizm şehirlerinden biri. Onun için Manavgat'a 'Gökyüzünün mavisiyle yarıştığı yeryüzü' diyoruz. Manavgat'a Hoşgeldiniz Projesi kapsamında sezonda 24 milyon turiste ulaşarak, bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak istiyoruz." diye konuştu.

Başbakanlık koordinasyonunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın eğitim görmesi için Türkiye'ye getirdiği 178 öğrenciden 29'u, Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber