Otogarda dönüş yoğunluğu

Kurban Bayramı'nın ardından geri dönen tatilciler sebebiyle otogarda yoğunluk yaşanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatilden dönenler ve onları karşılamaya gelenler otogar trafiğini de olumsuz etkiledi.

İstanbul'dan bayram tatilini geçirmek için il dışına seyahat eden birçok vatandaş, tatilin bitmesiyle birlikte otobüslerle geri döndü. Büyük İstanbul Otogarı'nda sabahın erken saatlerinden itibaren dönüş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Otogara gelen tatilcilere bir de onları karşılamaya gelenler eklenince trafikte de zaman zaman aksamalar yaşandı.

Şehirlerarası otobüsler sıkışan trafik sebebiyle otogara girip çıkmakta güçlük çekiyor. Araçlarla otogara girip çıkmak zor olduğu için yolcular çareyi bavullarıyla yürümekte buluyor.

Kızını otobüse bindirmek için otogara geldiğini söyleyen bir vatandaş, ?Normal beklediğimiz otobüs gelmedi, servisle götürmek zorunda kaldılar. Bir buçuk saattir bekliyoruz evden çıkışımızla birlikte dört saat oldu. Trafik sıkışıklığından dolayı otogara girip, çıkamıyorlar. Kızımı yolcu ettik Edirne'ye. 13.30 otobüsüne bindirecektim şuan 15.00 otobüsüne yeni bindirdim. Yetkililer de trafik yüzünden sıkıntı yaşandığını anlattı? diye konuştu.

Bir firma yetkilisi ise yolcuların tatilden dönüşüne yol çalışmaları da eklenince trafik yoğunluğu yaşandığını bu sebeple otobüslerin geç geldiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber