Aşçı olarak çalıştığı hastaneye cenazesi geldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ilginç trafik kazasında 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 20:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nazilli Devlet Hastanesinde aşçı olarak çalışan Mustafa Ali Abak, kullandığı motosiklet ile Mergen Köprüsü üzerinde kaza yaparken, üzerinden araç geçtiği de iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 20:30 sıralarında meydana geldi. Ailesinin yaşadığı Kuyucak'ın 5 Eylül köyüne ziyarete giden 24 yaşındaki Mustafa Ali Abak, arkadaşları Ahmet Yolal, N.G. ve Ö.U. ile buluştu. Arkadaşlarıyla birlikte bir süre sohbet eden Abak, arkadaşlarıyla birlikte Nazilli'ye giderek gezmeye karar verdi. İki ayrı motosiklete binen 4 arkadaş Denizli-Aydın karayolu üzerinden Nazilli'ye gitti. İddiaya göre Abak'ın, arkadaşı Ahmet Yolal'ın babasına ait 09 F 3789 kullandığı motosiklet Mergen köprüsü girişinde bir yolcu otobüsünün sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Kazada Mustafa Ali Abak olay yerinde yaşamını yitirirken, arkasında oturan Ahmet Yolal hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin müdahale etmeye geldiği Abak'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Boynunda teker izi bulunan Abak'ın, boynunun kırılması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken yol üzerinde bulunan cesedinin kenara alındığı öğrenildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri kazaya karışan motosikleti bulamazken, hastanede ayakta tedavi gören Ahmet Yolal'ın ifadesine başvuran Jandarma ekipleri çelişkili ifade sonucunda Ahmet Yolal'ı gözaltına aldı. Kaza yaptıkları motorun babasına ait olduğunu söyleyen Ahmet Yolal ve tescilsiz diğer motosiklette bulunan arkadaşları N.G. ve Ö.U'nun korktukları için kazaya karışan motoru 200 metre ileride bulunan mısır tarlasına saklayarak köye geri döndüklerini söylemesi üzerine Jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kişinin ifadelerinde ?köprü girişinde yanımızdan geçen bir otobüs yüzünden hakimiyeti kaybederek yola savrulduk, Mustafa ağır yaralandı' şeklinde ifade verdikleri ve daha sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Abak'ın boynunda bulunan teker izinin hangi cins araca ait olduğunu otopsi raporu sonucunda öğrenecek olan jandarma ekipleri, olayı çevrede bulunan güvenlik kameralarından kazayı çözmeye çalışıyor.

Çalıştığı Nazilli Devlet Hastanesi'ne cesedi gelen Abak'ın yapılan ön otopsisinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenilirken, ölümüyle ilgili olarak kesin bilgilerin raporun ardından öğrenileceği belirtildi. Öte yandan Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili geniş kapsamlı çalışmasının sürdüğü de öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber