Side'deki cinayet araştırılıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde sabah saatlerinde ölü bulunan iki kişin kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma şahısların birbirlerini vurmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Sabah saatlerinde Cemal Gürsel Bulvarı üzerinde bulunan hediyelik eşya dükkanında kırma tüfekle vurulmuş 2 erkek cesedi bulundu. Öldürülen kişilerin dükkan sahibi Konya nüfusuna kayıtlı Nurullah Gülseren(48) ile butik dükkanı yanında bulunan ve hediyelik eşya dükkanında çalışan Adana nüfusuna kayıtlı Soner Sala(35)'ya ait olduğu tespit edildi.

Olayın sabah 07.30 sularında gerçekleştiği belirtildi. Jandarma, bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre cesetlerin bulunduğu dükkanın sahibi Nurullah Gülseren ile hediyelik eşya dükkanında çalışan Soner Sala arasında sabah dükkan açarken tartışma çıktı. Soner Sala'nın sağ göz altında vurulduğu görülürken, Nurullah Gülseren'in cesedi ise vücudundan tam olarak neresinde vurulduğun tespiti için Özel Side Anadolu Hastanesi morguna kaldırıldı.

Nurullah Gülseren'in Kurban Bayramı için Konya'ya gittiği gece 01.00 sularında Side'ye geldiği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber