Keçiören Belediyesi'nden dar gelirli ailelere gıda yardımı

Keçiören Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor. Kış mevsimi öncesi yapılan yardımlarda ailelerin rencide edilmemesine özen gösteriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce tespit edilen aileler, Keçiören Belediyesi tarafından evlerinden alınarak misafir ediliyor. Vatandaşlar, gıda ihtiyaçlarını kendileri seçiyor. Yardım ürünleri içerisinde et, gıda, sebze, meyve ve temizlik malzemeleri bulunuyor. Aileleriyle birlikte alışverişe gelen aileler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan meyve ve sebze tezgahlarından gıda stantlarından ihtiyaçlarını temin edebiliyor. Alışverişlerini tamamlayan vatandaşlar tekrar evlerine bırakılıyor.

Dar gelirli vatandaşlara yönelik her türlü yardım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, aileleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde misafir ettiklerini ve vatandaşların alışveriş yaparak kendi ihtiyaçlarını kendilerinin seçebildiklerini söyledi. Ailelerin rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş yaptıklarını ifade eden Başkan Ak, "Belediye olarak mahalle muhtarlarımızın da katkılarıyla daha önceden belirlemiş olduğumuz dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz belediyemize gelerek ihtiyaçlarını temin edebiliyor. Market veya manavdan alır gibi istediklerini alabiliyorlar. Alışveriş için evlerinden alınan ailelerimiz alışveriş sonrası tekrar evlerine bırakılıyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber