Başkan Çoban'dan personeline Umre müjdesi

Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından, ilk mesai gününde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban personeli ile bayramlaştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Çoban, belediyeden 10, Yüntaş'tan 5 personeli Umre'ye göndereceklerini söyledi.

Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende personeli ile bayramlaşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm belediye çalışanlarının Kurban Bayramı ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Başkan Burhanettin Çoban yaptığı konuşmada, 3,5 yıllık görev süresinde yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Çoban, "Geriye dönüp baktığımız zaman bu 3,5 yılda çok büyük işlere ve çok büyük hizmetlere imza attık. Bu hizmetleri personelimizin katkılarıyla yaptık. Biz ne yaptıysak, en ücradaki tesisimizi bekleyen bekçimizden, temizliğimizi sağlayan hizmetlimize, en üst düzeydeki mühendisimize, müdürümüze ve başkan yardımcısına kadar herkesin katkısıyla yaptık. Bu yüzden tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Burhanettin Çoban konuşmasında belediyeden 10, Yüntaş'tan 5 personeli Umre'ye göndereceklerini de açıklarken, ilk kez yaptıkları bu uygulamayı gelenek haline getirmeyi düşündüklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber