Osmaniye'de 8 yaşındaki çocuğun öldürülmesi

Kadirli ilçesinde, ayrıldığı kız arkadaşının, evine pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu vurularak hayatını kaybeden ilköğretim okulu öğrencisi Beyzagül Çullu'nun (8) sınıfındaki sırası çiçeklerle donatıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 23:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadirli Ali Mümtaz Sayman İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrencileri, pompalı tüfekle saldırı sonucu yaşamını kaybeden arkadaşları Beyzagül'ü Bayram sonrası geldikleri okuldaki sırasına çiçek bırakarak andı.

Tören için okula gelen Beyzagül Çullu'nun annesi Kadriye ile babası Mehmet Çullu'nun gözyaşlarının tutamadığı gözlendi.

Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat da Çullu'nun ailesine, öğretmenine ve okul yöneticilerine başsağlığı diledi.

Kaymakam Çakmak, Kurban Bayramı'nda çok üzücü bir olay yaşandığını belirterek, çok değerli ve Çalışkan bir öğrencilerini kaybettiklerini söyledi.

Bu tür olayların yaşanmaması için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirten Çakmak, "Sınıfında çok Çalışkan ve örnek bir öğrenci olan Beyzagül'ü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Fazla söylenecek söz yok. Kısacası sözün bittiği yerdeyiz. İnşallah bu tür olayla bir daha yaşanmaz. Hep birlikte bu tür olayların yaşanmaması için çalışalım. Değerli öğrenciler, sizden isteğimiz öğretmenlerinizin sözünü tutun. Kadirlimizin adını en güzel şekilde duyuralım. Acılı ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Anne Kadriye Çullu ise kızının 8 yaşında olmasına rağmen çok başarılı olduğunu ve Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiğini, her zaman kendilerine dua ettiğini belirterek, onu unutamayacağını söyledi.

Okul Müdürü Mehmet Acem ile sınıf öğretmeni Fatma Ecinni de Beyzagül'ün başarılı, arkadaşları tarafından sevilen, örnek bir öğrenci olduğunu ifade etti.

Kadirli ilçesinde 27 Ekim'de, Barış S'nin (20) ayrıldığı kız arkadaşı Büşra T'nin (18) evine pompalı tüfekle ateş açması sonucu, ailesiyle Bayram ziyareti için evde bulunan 8 yaşındaki ilkokul 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Beyzagül Çullu ağır yaralanmış, küçük kız kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Kaçan zanlı Barış S, özel harekat polislerinin de desteğiyle başlatılan çalışmayla Soğancılar köyünde, suç aleti pompalı tüfekle yakalanmıştı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Ali Güreli

Yayıncı: İsa Sansar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber