Cizre Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden köy okuluna ziyaret

Şırnak Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro memurları, Zuran İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli ve Toplum Destekli Polislik Büro Memurları ile Zuran İlköğretim Okulu öğrencilerine ziyaret ederek öğrencilere hediyesi dağıttı. Cizre İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte Toplum Destekli Polislik Bürosu polisleri öğrencilerin huzurlu ve mutlu bir eğitim geçirmesi için Zuran İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrenciler ile kısa bir söyleşi yaptı. İlçe Emniyet Müdürü'nü karşılarında gören öğrenciler çok şaşırdı ve heyecanlandı. Öğrenciler, Emniyet Müdürü'nü aralarında görünce çok memnun olduklarını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği çalışanları, okul ve öğrenciler için alınan hediyeleri öğretmenlere ve öğrencilere verdi. Kısa bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli, öğrencilerin derslerine çok çalışarak sınıflarını en iyi şekilde geçmelerinin kendileri için en büyük hediye olacağını kendilerinden başka bir şey istemedikleri sadece kendi işlerini yapmaları gerektiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber