Kızının kazada yaralandığını öğrenince şok geçirdi

Kızıyla aynı toplantıya katılan ve alışveriş yapmak için bir başka otomobille yola çıkan Nazmiye Yalçın, yoldaki kazayı görünce yavaşladı ve kızının otomobilini görünce şok geçirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, oturdukları sitenin toplantısına katıldıktan sonra, alışveriş için yola çıkan 63 yaşındaki Nazmiye Yalçın, aynı toplantıya katılan ve bir başka otomobille yola çıkan kızı doktor 39 yaşındaki Sinem Yalçın'ın kaza yaptığını görünce şok geçirdi.

Kızının durumunu öğrenmeye çalışan talihsiz anne gözyaşlarına boğuldu. Kazada Sinem Yalçın hafif yaralandı.

Kaza, Bodrum İlçesi'ne bağlı Akyarlar Köyü'ne 4 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Akyarlar Köyü'nde yaşayan doktor Sinem Yalçın, bugün ailesiyle site toplantısına katıldı. Ardından Sinem Yalçın, Gümbet Mahallesi'ne gitmek üzere 06 PS 321 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Yağmur nedeniyle kavganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden Yalçın'ın kullandığı otomobil, yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Kazada yaralanan Sinem Yalçın, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından otomobilden çıkartılıp ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZAYI GÖRENCE DURDU ŞOKE OLDU

Kızıyla aynı toplantıya katılan ve alışveriş yapmak için bir başka otomobille yola çıkan Nazmiye Yalçın, yoldaki kazayı görünce yavaşladı ve kızının otomobilini görünce şok geçirdi. Telaşla otomobilden inip kızının sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışan talihsiz kadın gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle teskin edilen Nazmiye Yalçın, ?Sitedeki toplantının ardından kızım bizden 10 dakika önce Gümbet'e gitmek için siteden ayrıldı, sonra biz yola çıktık. Yolda kazayı görüp yavaşladım, ardından şarampolde ters dönen otomobilin kızıma ait olduğunu görünce şok yaşadım, Allah kızımı bizimi bağışladı? dedi. Bu arada tedaviye alınan Sinem Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber