Memur oldular

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan aday memurlar, düzenlenen yemin töreni ile asaleten atandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bölge Müdürlüğü'nün farklı birimlerinde görev yapan 12 aday memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene, Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Personel Şube Müdürü M.Ali Demirtaş, İşletme Müdürü Göksel Gök ve aday memurlar katıldı.

Aday memurların yemin töreninde konuşan Bölge Müdürü Eryiğit, Orman Genel Müdürlüğü'nün 173 yıllık tarihi ile köklü ve kurumsal bir yapısı bulunduğu, devlet memurluğunda her zaman fedakarlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğuna bealirtti.

?Daima yaptığınız işin hakkını verin ve nerede hizmet ederseniz edin, hayatınızı hep güzel şeylerle donatın, siz ayrıldığınızda arkanızda güzel işler, adil ve temiz bir isim bırakın? diyen Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, asaletleri onaylanan memurları tebrik ederek, mesleki hayatlarında başarılar diledi.

Bir yıllık aday memurluk dönemini tamamlayarak asli devlet memurluğuna kabullerine karar verilen 12 kişi devlet memurluğuna adım attı.

Türk Bayrağı üzerine el basarak yemin metnini okuyan aday memurlar, tören sonunda asaletlerini teslim alarak asil memur oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber