Bursa 2 tarihi bina kül oldu

Bursa da üç katlı tarihi bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangında bina tamamen kullanılamaz hale gelirken uzun süre kontrol altına alınamayan alevler nedeniyle mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa da üç katlı tarihi bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangında bina tamamen kullanılamaz hale gelirken uzun süre kontrol altına alınamayan alevler nedeniyle mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Yan binada oturan bir vatandaş çocuklarının evde olduğunu sanarak binaya girmeye çalışınca polis ekipleri şahsı güçlükle binadan çıkarttı. Merkez Yıldırım İlçesi Kurtoğlu Mahallesi Namazgah Caddesi üzerinde bulunan sahibi tarafından 15 gün önce boşaltılan bir binada saat 22: 00 sıralarında çıkan yangında alevler kısa sürede binanın tamamını sardı.Olay yerine 9 itfaiye ekibi sevk edilirken kontrol altına alınamayan yangın yan binanın çatısına sıçradı.

Çatısı yanan evde yaşayan yaşlı bir kadın 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu sırada yangının sıçradığı binanın içinde çocuklarının olduğunu düşünen bir kişi de binaya girmek isteyince polis ekipleri tarafından engellendi.

Yanan evin yıkılma ihtimaline karşı polis olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen Bursagaz ve itfaiye ekipleri bölgede inceleme yaptı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınırken cadde tekrar trafiğe açıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber