Güzel İzmir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nden anlamlı ziyaret

Güzel İzmir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri, camide gerçekleştirilen çatı onarımı ve düzenlemeler için Konak Belediye Başkanı Tartan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kış ayları yaklaşırken yağmurlu günler için hazırlıklarını Başkan Tartan sayesinde tamamladıklarını dile getiren Dernek Başkanı ve Cami Hocası İsmail Demir, ?Camimizin akan çatısı yüzünden çok zorlanıyorduk. Başkanımız Hakan Tartan'dan Allah razı olsun, bizim isteklerimizi geri çevirmedi ve kısa zamanda tadilatımızı gerçekleştirdi.? dedi.

Konak'ın tüm dinleri sevgi çatısı altında buluşturan bir inanç merkezi olduğunu hatırlatan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, ?İzmirliler neredeyse biz de oradayız. Bu nedenle onların ihtiyaçları, istekleri, düşünceleri bizim için önemli. 450 yıllık bir camiyi günümüze kazandıracak projeyi hayata geçiriyoruz, Ramazan ayında camilerimizde gerekli temizlik ve düzenlemeleri gerçekleştirdik, vatandaşların istekleri doğrultusunda Güzel İzmir Camii de adı gibi güzelleşti.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber