Silahlı saldırganlar polisten kaçarken kaza yapınca yakalandı

Gaziantep'te bir iş yerine silahla ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan şahıslar ara sokakta bir otomobile ardından da bir iş yerinin tezgahına çarpınca polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Hürriyet Mahallesi Şehit Pide Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin önüne gelen silahlı şahıslar iş yerine doğru birkaç el ateş etti. Silah sesi üzerine olay yerine yakın olan polis ekipleri harekete geçerek ateş açılan otomobili takibe aldı. Şahısları yakalamak için kovalamaya başlayan polisler bölgeye takviye ekiplerinde gelmesini istedi. Bu sırada Boyna Mahallesi 59 nolu sokağa gelen şüpheliler ara sokaktan çıkan bir otomobile çarptı. Çarpmanın ardından şüphelilerin bulunduğu otomobil bu sokakta bulunan bir bakkal dükkanının önünde bulunan bir yaya ve tezgahlarına çarparak durdu. Otomobilin kaza yaptığını gören polis hemen şahısları araçtan indirerek etkisiz hale getirdi. Yaralanan zanlılar polis otosuyla hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından şahıslar ifadeleri alınmak üzere em niyet müdürlüğüne götürüldü. Bu sırada kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Araçlar hurda yığınına dönerken bakkala ait tezgahtaki meyve ve sebzeler yola saçıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Görgü tanıkları ise aniden bir gürültü duyduklarını ve çaktıklarında polisin araçta bulunan 4 kişiyi alarak götürdüğünü söyledi. Görgü tanıkları ayrıca polisten kaçan otomobilin bir yayada çarptığını ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber