Kentsel dönüşümü bekleyen kadın, damı çöken evinin altında can verdi

Erzurum'da, evinin çöken damı altında kalan 79 yaşındaki kadın öldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enkaz altından itfaiye erleri tarafından çıkartılan kadın, 112 sağlık ekiplerinin kalp masajı yapmasına rağmen kurtarılamadı.

Yakutiye ilçesi Yukarı Yoncalık Mahallesi Şadırlı Sokak 28 numaralı toprak damlı evde, öğle saatlerinde göçük meydana geldi. Evinin oturma odasında bulunan Emine Cancan, göçük altında kaldı. Cancan'ın cansız bedeni olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Daha sonra olay yerine gelen 122 sağlık ekipleri, Cancan'a, evinin bahçesinde kalp masajı yaptı. Bütün müdahalelere rağmen Cancan kurtarılamazken, cansız bedeni, daha sonra otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay esnasında, Cancan'ın 80 yaşındaki eşi Kasım Cancan'ın, çalışmak için semt pazarında olması can kaybının artmasını önledi. Pazar dönüşü eşinin cesedinin çıkartılışına tanıklık eden Kasım Cancan ve kızı ile diğer yakınları, sinir krizi geçirdi. Cancan çiftinin yaklaşık 60 yıldır aynı evde oturduğu ve Kasım Cancan'ın kış öncesinde evinin damını tamir ettirdiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber