Dünyagöz Bursa Hastanesi hizmete girdi

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Pendik'te açılan merkez ve Bursa'da hizmete giren yeni hastanesi ile Türkiye'de 14, dünyada 18 farklı noktaya ulaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, profesör ve uzman doktorlardan oluşan deneyimli kadro ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, şunları dile getirdi: "Dünyagöz Bursa ve Dünyagöz Pendik hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek alt yapı ve teknolojik donanıma sahip. Gözün tüm branşlarında 240 farklı tedavi yöntemi ile haftanın 7 günü hizmet veren Dünyagöz Pendik ve Dünyagöz Bursa günde ortalama 250 muayene, ve 50 ameliyat yapma kapasitesine sahip. Etiler ve Ataköy hastanelerimizde bulunan teknoloji ve hizmet standardının aynısı bu şubelerimizde de mevcut."

NASA ONAYLI KİŞİYE ÖZEL LAZER TEDAVİSİ PENDİK VE BURSALILAR'IN HİZMETİNDE

Dünyagöz Pendik ve Dünyagöz Bursa'da muayene ve ameliyatlardan SGK'lıların da yararlandığını belirten Kapıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "NASA'nın onayladığı kişiye özel lazer tedavisi 150 KHz IFS lazer teknolojisi artık Bursa ve Pendik bölge ile çevresinin hizmetinde. Bu merkezlerimizde hastaların yaş gruplarına ve göz hastalıklarına özel dizayn edilen muayene, tetkik odaları ve ameliyathaneler mevcut. Katarakttan, lazere, şaşılıktan, retinaya ve göz estetiğine kadar göze dair tüm branşlarda en gelişmiş tedavi yöntemleri ile hizmet için hazırız. Hastalara sunduğumuz VIP hizmetler ile bu bölgeler ve çevresinde kısa sürede Dünyagöz farkını hissettireceğimize inanıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber