Genç: Şehrimizin en büyük meydanını Canik'te yapıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'un ihtiyacından hareketle şehrimizin en büyük meydanını Canik'te yapıyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 17:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç, kentin gurur duyacağı bir proje yaptıklarını kaydetti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve ilçe teşkilatı üyelerine çalışmaları sürdürülen yeni hizmet binası, Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve otopark projelerini gezdirdi. Çalışmalar hakkında Hocaoğlu ve partililere bilgi veren Başkan Genç, Samsun'un gurur duyacağı üç projeyi aynı anda yaptıklarını belirtti. Bir projeye başlarken, ilçenin, şehrin ve halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Halkımıza daha sağlıklı hizmet vermek adına Türkiye'de örneği olmayan ay-yıldız görünümlü belediye binamızı yapıyoruz. Bu binamız mimari olarak geçmişi, günümüzü ve geleceği yansıtıyor. Son derece teknolojik donanımlı bir bina yapıyoruz. Yine Samsun'un ihtiyacından hareketle şehrimizin en büyük meydanını Canik'te yapıyoruz. Meydanımızın altını ise otopark olarak inşaa ediyoruz." diye konuştu.

Canik'in büyük projelerin merkezi haline geldiğini hatırlatan Başkan Genç, hiçbir işi yapmış olmak için yapmadıklarını her projenin vatandaşların büyük çoğunluğunun ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber