Başkan Tuna, din görevlileri ile bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, cami dernekleri yönetimleri ve din görevlileriyle bir araya gelerek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Sincan Kültürevi'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Tuna, ilçe sakinlerinin görüşlerini dikkate aldıklarını ifade ederek, "Kentimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Böylece vatandaşlar da yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşları, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve 500 bin nüfus ile el ele vererek ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyoruz." dedi. İlçe sakinlerinin de gelecek yıl metrosuna kavuşacağını söyleyen Başkan Tuna, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın yoğun çalışmaları doğrultusunda Sincan metrosuna gelecek yıl hayırlısıyla kavuşacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a bu vesile ile teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Pazar servislerinden en çok hanımların yararlandığını hatırlatan Tuna, "Pazarların yükünü hanımlar çekiyor. Hanımlar artık evde çocuklarını yalnız bırakmak zorunda da değil. Pazar servislerimiz sayesinde uzak yakın problemi de ortadan kalkıyor. Hanımlarımızı evinden alıp evine bırakıyor." diye belirtti. İlçede yaşayan ileri yaştaki vatandaşların hizmetine sunulan Güngörmüşler Konağı'na da vurgu yapan Başkan Tuna, ?İlçemizin merkezindeki konağı yaptığımızda burayı kafe yapmak isteyenler, restoran yapmak isteyenler oldu. Ama biz belediye olarak burayı büyüklerimize tahsis ettik. Ayrıca, Perşembe Pazarı'ndaki sıkıntıları da gidererek Sincan'a yakışır bir yer haline getirdik." açıklamasında bulundu. Başkan Tuna, toplantı sonrasında din görevlilerinin sorularını cevapladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber