Hayrunnisa Gül, Çankırı'da engelli çocuklarla biraraya geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül, Çankırı'da engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu ile Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankırı'da ilk olarak, engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu'na giden Hayrünnisa Gül, burada çiçeklerle karşılandı. Yöneticilerden okul ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, oyun odasını, el işi ve ebru sınıflarını gezerek, çocuklarla sohbet etti. El işi kağıtlardan yaptıkları çiçek buketini Hayrünnisa Gül'e sunan çocuklar, Gül'le sohbet etti.

Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Hayrunnisa Gül, çocukların halk oyunları gösterisiyle kendisi için hazırlanan tiyatro gösterisini beğeniyle izledi. Kız öğrencilerin yaptığı el işi ürünleri sergisini de gezen Hayrunnisa Gül, çocukların kendisi için hazırladığı ikramlardan da tattı.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Hayrunnisa Gül, Çankırı'daki ziyaretleri kapsamında 21 Temmuz 2001'de Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik köyü Ulaş Tepe bölgesindeki çatışmada şehit olan jandarma yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesini ziyaret etti. Gül, burada şehit Uykusuz'un annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber