Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'nde istihdam 3 bine ulaştı

Amasya İl Özel İdaresi, Merzifon Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Merzifon Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi iştiraki ile kurulan Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nde istihdam edilen insan sayısı 3 bine ulaştı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genişletme çalışmalarıyla istihdam edilen insan sayısının 5 bine ulaşacağı belirtildi.

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesine katkı sağlayan Sanayici Selçuk Hazneci'ye teşekkür ederek, plaket verdi. Düzenlenen plaket töreninde konuşan Belediye Başkanı Aydınlı, Selçuk Hazneci'nin emeğini, mesaisini ve enerjisini Merzifon OSB'nin gelişmesi için harcadığına dikkat çekti.

Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Hazneci'ye teşekkür plaketi takdim edeceklerini belirten Aydınlı, ?Merzifon'a büyük hizmetler veren ve sanayi bölgemizin gelişiminin önünü açan çok değerli sanayicilerimizden Selçuk Hazneci'ye plaket takdimi için bir araya geldik. Belediye meclis üyelerimizin ekim ayı meclis toplantısında oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda Selçuk Hazneci'ye teşekkür plaketi vereceğiz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.? dedi.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'nin, sadece Türkiye'de değil, dünyada önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Mehmet Fatih Geyim de şunları ifade etti: ?Merzifon Belediye Meclisi insana hizmet ediyor, Merzifon Belediyesi de her türlü soruna parmak basıyor. Merzifon Belediyesi'nin eğitim, sağlık ve sanayi problemlerinin çözümü noktasında önemli katkıları var. Organize Sanayi Bölgesi de bizim için son derece önemli. Yarınla ilgili rüyalarımız var. Çok değerli sanayicilerimizden Selçuk Hazneci, OSB'nin gelişmesinde desteğini esirgemedi."

Merzifon OSB'nin her geçen gün geliştiğini kaydeden Sanayici Selçuk Hazneci ise , ?Merzifon Organize Sanayi Bölgesi, artık dış ticarete açılan bir OSB oldu. OSB'de istihdam edilen insan sayısı 3 bine ulaştı. Genişletme çalışmalarıyla birlikte istihdam edilen insan sayısı 5 bine ulaşacaktır. İnatla, şevkle çalışıyoruz. Merzifon, şartlarının üzerinde ilerliyor. Ben iş adamı değilim, Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesine katkı sağlayan birisiyim. Şu an duygu dolu anlar yaşıyorum. Emeğime teşekkür için plaket verilmesine mutlu oldum. Trilyonlar verseler bu kadar mutlu olmazdım.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber