Şehit polis memuru Taha Yasin Biçer için mevlit okutuldu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yol uygulaması yaparken meydana gelen kazada şehit olan 3 polis memurundan biri olan Ağrı Patnoslu Taha Yasin Biçer için hükümet konağı önünde kurulan çadırda mevlit okutuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü, Patnos Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen mevlide şehit polis memurunun ailesi, akrabaları, vatandaşlar ve şehit polisin mesai arkadaşları katıldı.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, "Elazığ'da kaybettiğimiz şehidimiz Taha Yasin Biçer'in vefatının 7. günü. İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Emniyet Teşkilatımız mevlit okutmayı düşündü. Gördüğünüz üzere hocalarımız mevlit okudular. Bütün Patnoslular gelmişler, teşrif etmişler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehidimizin ailesi de babası da burda. Onlara da sabır diliyorum. Şehidimize bir daha rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.? dedi.

Mevlide Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özdem Fındıklı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Günay Demiralay, İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrak, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit programının ardından vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber