2 ay önce Siirt'e yerleşen şehit asker, bayramda nişanlanmış

Siirt'in Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Serkan Perişan'ın (24) baba ocağına ateş düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 yıl önce göreve başlayan Perişan'ın Kurban Bayramı'nda Çiğdem Çullu ile nişanlandığı ve düğün hazırlıkları içerinde olduğu öğrenildi.

Acı haber, şehidin İstiklal Mahallesi 63 nolu cadde üzerinde bulunan evlerinde askeri yetkililer tarafından verildi. Baba Gani Perişan ve üvey annesi Döne Perişan aldıkları haberle yıkılırken, akraba ve komşuları da şehit askerin evine akın etti. Sağlık görevlileri fenalaşanlara müdahalede bulunurken, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan da aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu. Şehidin evinin önünde toplanan kalabalığın da gözyaşlarını tutamadığı görülürken, hep bir ağızdan dualar edildi. Mahalle, belediye yetkilileri tarafından da Türk bayraklarıyla donatıldı.

Öte yandan, 7 kardeş oldukları öğrenilen şehit Perişan'ın, Kurban Bayramı'nda Adana'da bulunan Çiğdem Çullu ile nişanlandığı belirtildi. Daha önce Giresun'da bulunan, 2 aydır da Siirt'te görev yapan Perişan'ın annesi Gürcü Perişan'ı da 8 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Perişan'ın ardından gözyaşı döken komşuları da şehit askerin, babası Gani Perişan'ı arayarak, düğün salonu tutmasını istediğini, babasının da buna ?tamam' dediğini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber