80 yaşında Atatürk için şiir okumak istedi

Bolu'da düzenlenen 10 Kasım Törenleri çerçevesinde Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katılan 80 yaşındaki Emine Teyze, şiir okumak isteyince Bolu Valisi, bu isteği geri çevirmedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 74'ncü Yıl Dönümünü Anma Programına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programla devam edildi.

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Kültür Merkezi'nde ki programa Vali İbrahim Özçimen, Garnizon Komutan Vekili Topçu Kurmay Albay Yaşar Öztürk, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Kültür Merkezi'nde düzenlenen program İzzet Baysal Anadolu Lisesi Müdürü Remzi Kocaman'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo gösterisi katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi ve ayakta alkışlandı.

10 Kasım programlarını izlemek için Çepni köyünden gelen 80 yaşındaki Emine Teyze programda şiir okumak istediğini Vali İbrahim Özçimen iletti. Vali Özçimen Emine teyzenin isteğini kırmayarak yetkililere talimat vererek Emine Teyze'nin programda şiir okumasını sağladı. Emine Teyze'nin okuduğu Atatürk isimli şiir katılımcılar tarafından yoğun alkış aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber