Şehit Babası Tekin, 'Vatan soğolsun'

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdal Tekin'in(24) Adana'nın Feke ilçesindeki baba evinde yas var.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Tekin'in 3 yıl önce göreve başladığı, 3 ay önce Tokat'tan Siirt'e tayin olduğu öğrenildi.

Pervari şehitlerinden birinin Fekeli Uzman Çavuş Erdal Tekin olduğu belirlendi. Haberin duyulmasının ardından Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, şehidin Gürümze köyündeki evine gitti. Şehidin naaşının yarın baba evine getirileceği öğrenildi. Bekar olduğu öğrenilen Tekin'in şahadet haberi, Feke ilçesine bağlı Gürümze köyü Çatalca Mahallesi'nde yaşayan baba Rafi Tekin'e Kaymakam Mehmet Balıkçılar, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akgün Baydar tarafından verildi.

Şehidin babası Rafi Tekin, oğluyla 3 gün önce görüştüklerini belirtti. Tekin, oğlum en son 2,5 ay önce Ramazan ayında gelmişti. Oğlum görevde üçüncü yılındaydı. Vatan soğolsun." dedi.

Şehidim amcası Rafet Tekin de "Devlet sağolsun, devlet uğruna şehit oldu. İzne gelmişti Tokat'tan daha sonra Siirt'e gitmişti. Vatan sağolsun." diye konuştu.

Anne Yüksel Tekin'in ise bir düğüne katılmak için Adana'da bulunduğu ve acı haber üzerine köye doğru yola çıktığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber