Kaymakam Tanrıkulu'ndan muhtara teşekkür belgesi

Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu, 'Halk Spor Etkinlikleri' çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasında birinci olan Yenişehir Mahallesi Muhtarı İhsan Yay'a teşekkür belgesi verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenişehir mahallesinin, ilçede düzenlenen spor aktivitelerine katılması ve kazandıkları başarıların gözden kaçmadığını belirten Kaymakam Tanrıkulu, "Biz ilçemizde halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak için spor alanlarını oluşturduk. Bu kapsamda 6 adet voleybol ve basketbol sahaları yaptık. Bunların akabinde ilçe resmi kurumlar ve muhtarlıkların katıldığı voleybol turnuvasını düzenledik. İlçede merkez mahalle ve köy muhtarlıklarından birkaç takımın bu turnuvaya katılması ve özellikle de Yenişehir mahallesinin birinci olması bizi bu konuda mutlu etti. Bu bize gösteriyor ki ilçemiz için spor adına ileride yapacağımız projeler boş yere olmayacak" dedi.

İleride bir kapalı spor salonu yapma projelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Tanrıkulu, turnuvayı birincilikle bitirmelerinden dolayı Yenişehir Mahallesi Muhtarı İhsan Yay'ı tebrik ederek, teşekkür belgesini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber