Kırklarelili şehit üsteğmenin köyü Türk bayraklarıyla donatıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Üsteğmen Ersan Yenici'nin Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Kuleli köyündeki baba ocağındaki acı bekleyiş sürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehidin köyü Türk bayraklarıyla donatıldı. Önceki gün meydana gelen helikopter kazasında 17 asker şehit olmuştu.

Siirt'ten alınan şehit cenazeleri, Diyarbakır Havaalanı'na getirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve çok sayıda bakanın da katıldığı törenin ardından cenazeler uçaklarla memleketlerine gönderildi.

Kazada şehit düşen Üsteğmen Ersan Yenici'nin cenazesi de Çorlu Havaalanı'na getirilecek. Saat 17.00 sıralarında havaalanında inmesi beklenen cenaze ambulansla Babaeski ilçesindeki belediye morguna kaldırılacak. Yarın sabah saatlerinde morgdan alınacak olan şehit cenazesi önce köydeki baba evine ardından da camiye götürülecek. Burada kılınacak öğle namazının ardından cenaze, köy mezarlığında toprağa verilecek.

Bu arada 3 yaşındaki Zeynep Dora ve 5 aylık Cemre Hüma adında 2 kız çocuğu bulunan şehit Üsteğmen'in cenazesi hüzünle bekleniyor. Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafıyla donatılan köydeki cenaze evine taziye akını devam ediyor. Taziyeye gelenler arasında CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Mehmet Siyam Kesimoğlu, ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan vardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber