Kırşehir Belediyesi Kampüsü açılıyor

Kırşehir'de Belediye Kampüsü Projesi kapsamında yapımına başlanan Destek Hizmetleri Müdürlüğü Tesisleri tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Kampüs Alanı'nda ilk olarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü hizmete girecek. Ardından Bakım İkmal ve Belediyenin bütün birimlerine hizmet edecek Ana Ambar Tesisi taşınacak

2011 yılında yapımına başlanan, belediye birimlerinin bir bütünlük içerisinde yer alacağı 57 bin 800 metrekare alana yapılan Belediye Kampüsü Destek Hizmetleri Tesisi açılışa hazır. Konu ile ilgili bilgiler veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Belediye birimlerini bir araya getirmek için yapımına başladığımız Belediye Kampüsü Projesi kapsamında Destek Hizmetleri Müdürlüğü Tesisleri tamamlandı. Belediye Kampüs Alanı'nda ilk olarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü hizmete girecektir. Ardından Bakım İkmal ve Belediyenin bütün birimlerine hizmet edecek Ana Ambar Tesisi taşınacaktır." dedi.

Ayrıca, Kırşehir Belediyesi Kampüs Alanı Projesi'nin 1. etabından sonra yapılacak diğer etaplarından bahseden Başkan Bahçeci, Fen İşleri, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüklerinin de ilerleyen zamanlarda Belediye Kampüsü Alanında hizmete gireceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber