Şehit erin ailesine şehadet belgesi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Sivaslı Piyade Er Çetin Doğan'ın ailesine şehadet belgesi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belge Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter tarafından teslim edildi.

Zara Kaymakam Vekili Muharrem Coşgun ile Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan heyet, şehidin baba evini ziyaret etti. Duaların okunmasının ardından şehidin babası Haydar Doğan'a Vali Zübeyir Kemelek tarafından şehadet belgesi teslim edildi.

Vali Zübeyir Kemelek ve protokol üyeleri Şehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek ailenin sıkıntılarını dinledi ve aileye başsağlığı diledi. Daha sonra Zara Belediye Başkanlığı tarafından Şehit Piyade Er Çetin Doğan adına yapılan park ziyaret edildi.

Ziyarete Vali Zübeyir Kemelek'in yanı sıra eşi Zehra Kemelek, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali Taş ve eşleri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber