Balyoz tutuklusu cenazeye katıldı

Balyoz davası tutuklusu emekli Tuğgeneral Tutkun annesinin cenazesine katıldı...

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 21:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balyoz davasının tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Mustafa Kemal Tutkun, özel izinle annesi Hüsniye Tutkun'un cenaze törenine katıldı. İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gören 83 yaşındaki Tutkun, geçen cumartesi günü hayatını kaybetti. Tutkun'un cenazesi, memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Çınardere köyüne götürüldü. 2011 Şubat ayından bu yana Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Tutkun'un da özel izinle cenaze namazına katılmak üzere köye gitti.

Tutkun'un cenazesi, köydeki evlerinin önünde helâllik alındıktan sonra camiye götürüldü. Annesinin tabutunun başında ayrılmayan Mustafa Kemal Tutkun, taziyeleri burada kabul etti. Hüsniye Tutkun, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Sanık Tutkun'un avukatı Mehmet Altın, müvekkilinin annesini hastanede görmesi için uzun süre uğraştıklarını, izin çıktıktan yarım saat sonra vefat ettiğini söyledi. Av. Altın, tutukluların bu konuda mağdur olmaması için izin taleplerinin daha iyi dikkate alınmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber