Bombardıman sırasında Ceylanpınarlıların kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı

Esed ordusuna ait jetlerin, Ceylanpınar sınırına bomba yağdırdıkları sırada Ceylanpınarlıların korku içerisinde kaçışması güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esed birlikleri ile muhalif güçler arasında Suriye'nin Haseki kenti Resulayn ilçesinde çatışmalar devam ediyor. Perşembe günü başlayan çatışmalarda sıcak muharebenin bitmesinin ardından Esad birlikleri ilçeyi hava bombardımanına tabi tuttu. Bugün sabahın erken saatlerinde helikopterler keşif uçuşu yaparak muhalif noktalarını belirledi. Ardından Suriye jetleri sınıra yakın bölgeleri bombardımana tuttu. Bombardımanın şiddeti Ceylanpınar'dan da hissedildi. Birçok işyerinin camı kırıldı. Bir çok şarapnel parçası ev ve işyerlerine isabet etti. Bombardıman sırasında ilçe vatandaşının paniği kameralara yansıdı. Güvenlik kameraların titremesi patlama şiddetini gözler önüne seredi. Korku dolu dakikaların yaşandığı bombardımanda vatandaşlar sığınacak bir yer aradı.

Sınıra sıfır olan Ulucami Mahallesi'ndeki vatandaşlar sığınacak yer aradı. Bir internet cafenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde at arabasının üstünde ilerleyen iki kişi at arabasını yolun ortasına bırakarak işyerlerine sığınıyor. Bu sırada herkes sokakta koşuşturuyor. Otomobili ile sınıra doğru ilerleyen biri geri geri giderek otomobilinden inmeye çalışıyor. İnternet cafede oturan vatandaşlar ise lavaboya sığınıyor.

Korku insanlarla sınırlı kalmadı. Sokak ortasında ilerleyen bir kedi patlamadan korkarak kaçması da kameraya yakalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber