Hırsızlık anı kamerada / Video

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir şans oyunları bayiinde müşterinin açıkta unuttuğu cep telefonunu çalan zanlı, önce güvenlik kameralarına ardından ise polise yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Hacet Mahallesi'nde bulunan bir şans oyunları bayiinde meydana geldi. Şans oyunu oynamak için bayiye gelen Umut Kılıç (31), cep telefonunu tezgahın üzerine bırakarak kupon doldurmaya başladı. Bu sırada sol tarafında bulunan ekrandan tahminleri takip eden Kılıç, sık sık net göremediği ekranın yanına gitti.

Daha sonra bayiye müşteri gibi giren Ü.Y.(30) tezgahın üzerindeki cep telefonunu farketti.

Bir kupon alan ve doldurmaya başlayan Ü.Y. bir yandan da Umut Kılıç'ı takip etmeye başladı. Kılıç'ın tezgahın yanından ayrılmasının fırsat bilen Ü.Y. ise kuponların arasına gizlediği telefonla kasaya giderek oynadığı kuponu yatırdı ve iş yerinden ayrıldı.

Telefonunu unuttuğunu farkeden Umut Kılıç ise geri dönüp telefonunu yerinde göremeyince iş yeri sahibinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarını inceleyerek zanlı Ü.Y'nin kimliğini belirledi.

Gece saatlerinde polis tarafından yakalanan Ü.Y. çıkarıldığı nöbetçi savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, telefon ise Umut Kılıç'a teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber