Bayan gazetecilerden anlamlı ziyaret

Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin bayan üyeleri, minik öğrencilere kitap hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12-18 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası ile tüm Türkiye'de çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin bayan üyeleri, minik öğrencilere hikaye ve boyama kitabı hediye etti. Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret eden bayan gazeteciler, çocuklara kitapları hediye ederken, minik öğrenciler de kitapları almanın mutluluğunu yaşadı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Akçakavak, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın çok önemli olduğunu belirtti. Selma Akçakavak, ?Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Çocukların kitapları aldığında mutlu olmalarını görmek bizi sevindirdi. Bundan sonra bu tip etkinliklerimize devam edeceğiz. Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenlerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.

Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Burçin Şekar da çocuklara mutlu bir an yaşatan Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber